Ikona mobilni menu Ikona mobilni menu

NEVÍTE SI RADY JAK Z ŠABLON UHRADIT NAŠE ŠKOLNÍ KURZY?


Víme jak na to, aby byly školní tělovýchovné a vzdělávací aktivity financovatelné z Šablon v OP JAK z prostředků na tzv. inovativní vzdělávání. Spolu s partnerskou organizací Agenturou Amos Liberec, s kterou jsme v loňském roce navázali spolupráci, a která vyrostla na problematice dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků, jsme pro Vás připravili veškerou metodiku pro čerpání. Připravíme pro Vás navíc i veškerou administraci projektu!


Program OP JAK je jedním z nejzajímavějších operačních programů za poslední roky a vytváří jedinečnou příležitostí pro všechny školy, které hledají inovativní způsoby vzdělávání. S kombinací zkušeností a odbornosti obou našich organizací, je zajištěn úspěšný projekt, který podporuje rozvoj a vzdělávání žáků.


Jaké problémy vám pomůžeme vyřešit?
  1. Projekt v Šablonách OP JAK již máte podán a nevíte, jak ve spolupráci se ZŠ PRO DĚTI zorganizovat školní akci. Agentura Amos vám poradí, jak takovou akci financovat a případně i správně administrovat
  2. Nabízené akce ZŠ PRO DĚTI se vám líbí a projekt do Šablon jste dodus nepodali? Nezoufejte, na září 2024 je připravená výzva a Agentura Amos vám pomůže projekt připravit, celý administrovat a zdárně ukončit
  3. Připraveni jsme společně řešit i vaše další požadavky, ať již obsahově programové nebo formální. Oba partneři, ZŠ PRO DĚTI a Agentura Amos, jsou vám společně oba k dispozici.

Jakých akcí se tato spolupráce týká?

ZŠ Plavání –plavecký kurz formou školy v přírodě

ZŠ Enviro –školy v přírodě s tmelící a environmentální tématikou

ZŠ Lyžování –lyžařské kurzy nejen o obloučcích

ZŠ Výlety –jednodenní a vícedenní výlety pro školy

ZŮSTAŇME V KONTAKTU

Přidejte se k nám! Zanechte nám svůj email a buďte první, kdo se dozví o našich nových akcích a nabídkách.

Váš e-mail

zustanme ilustrace